Sta. Teresina de l'nfant Jesús surt 07:48 i es pon 19:32 surt 00:30 i es pon 15:45

Informació coronavirus

L’Ateneu Universitari Sant Pacià (AUSP), amb motiu de l'emergència sanitària provocada pel COVID-19 (coronavirus), envia les següents informacions relatives al desenvolupament de l’activitat universitària en les seves tres facultats: Facultat de Teologia de Catalunya, Facultat de Filosofia de Catalunya i Facultat Antoni Gaudí d’Història, Arqueologia i Arts cristianes.

 

1.- L’AUSP segueix les directrius emanades del Departament de Salut, l'Agència de Salut Pública (ASPCAT) i el Ministeri de Sanitat. Per això, es cessa la docència presencial a partir de demà dia 13 de març i, de moment, fins el dia 27 de març, prorrogable en funció de l'evolució dels esdeveniments. Igualment, l'Ateneu té en compte les disposicions fetes públiques pels nostres bisbes. 

2.- El cessament de les classes presencials no implica el cessament de la docència, la docència s’impartirà de manera virtual, ja sigui a través de tutories i el Campus Virtual o en vídeo a través d’una plataforma que es proposarà des de l’Ateneu.

3.- Es reprendrà l’activitat docent de manera virtual a partir del de la setmana que ve. Durant el dimarts dia 17 s’informarà de quin dia exacte es reprendrà la docència, i s’explicarà quines classes es duran a terme a través de vídeo en directe i quines a través de Campus Virtual.

4.- Demanem que des d’avui fins el dilluns dia 16 comproveu el vostre accés al Campus Virtual, i en cas que tingueu problemes, us poseu en contacte amb nosaltres a través del correu campusvirtual@edusantpacia.cat.

 

Per a més informació sobre les mesures de prevenció davant el contagi de coronavirus i sobre indicacions sanitàries, consulteu aquest enllaç del Departament de Salut.

(informació en revisió permanent)