St. Bernadí de Siena surt 06:27 i es pon 21:09 surt 13:16 i es pon 01:53

Notícies

El Dr. Carles Llinàs, Degà de la Facultat de Filosofia de Catalunya, presidirà la Junta de Degans de Filosofia

10 de juny de 2019Notícies Compartir:

Els degans de les facultats eclesiàstiques de Filosofia d’Espanya s'han reunit el passat 31 de maig a la Facultat de Filosofia de Catalunya (AUSP) per tal d'intercanviar parers sobre el tema de la interdisciplinarietat i la transdisciplinarietat, a partir d’una magnífica introducció del Dr. Jaume Aymar, degà de la Facultat de Filosofia de Catalunya fins aquest passat mes de març.

Les universitats assistents en aquesta trobada han estat: la Universitat de Navarra, la Universitat Pontifícia de Salamanca, la Universidad San Dámaso la Universidad Pontifícia Comillas, ambues de Madrid, i Facultat de Filosofia de Catalunya de l'Ateneu Universitari Sant Pacià. A la trobada també hi ha assistit Raquel Pérez, representant la Subcomissió d’Universitats de la Conferència Episcopal. 

La principal decisió que s'ha pres en aquesta trobada ha estat la consitució d'una “Junta de Degans de Filosofia”. Aquesta junta tindrà la presidència rotatòria, que en aquest moment inicial ocuparà el degà de Facultat de Filosofia de Catalunya, Dr. Carles Llinàs.

 

A la fotografia que il·lustra la notícia s'hi veuen (d'esquerra a dreta):

  • Dr. Sergio Sánchez-Migallón, Degà de la Facultat eclesiàstica de Filosofia de la Universitat de Navarra.
  • Dr. Victor Tirado, Degà de la Facultat de Filosofia de la Universitat San Dámaso (Madrid).
  • Dr. Carles Llinàs, Degà de la Facultat de Filosofia de Catalunya de l'Ateneu Universitari Sant Pacià (Barcelona).
  • Dra. Susanne Margret Cadera, Degana de la Facultat eclesiàstica de Filosofia de la Universitat Pontifícia Comillas (Madrid).
  • Dra. Rosa M. Herrera, Degana de la Facultat eclesiàstica de Filosofia de la Universitat Pontifícia de Salamanca.