Sta. Anastàsia surt 07:10 i es pon 20:32 surt 07:16 i es pon 22:24

Notícies

El Dr. Gabriel Seguí, nomenat consultor de la Congregació per al Culte Diví i la Disciplina dels Sagraments

11 de juny de 2022Notícies Compartir:

El Papa Francesc ha nomenat el Dr. Gabriel Seguí, president de l’Institut de Litúrgia ad instar facultatis, consultor de la Congregació per al Culte Diví i la Disciplina dels Sagraments, aquest matí de l'11 de juny.

El Dr. Gabriel Seguí Trobat va néixer a Palma l’any 1964. És doctor en teologia, especialitat en litúrgia, per la Facultat de Teologia de Catalunya (2002) i doctor en filologia catalana per la Universitat de les Illes Balears (2011).

És professor de les facultats de l'Ateneu Universitari Sant Pacià de Teologia i Antoni Gaudí, i president de l’Institut de Litúrgia ad instar facultatis des del moment de la seva creació, l’any 2020. Seguí forma part del Consell del Centre de Pastoral Litúrgica i és director de Quaderns Phase des de l’any 2020. També és membre de la Societat Catalana d´Estudis Litúrgics de l´Institut d´Estudis Catalans i magister de la Majoricensis Schola Lullistica.

El Dr. Gabriel Seguí va ser ordenat prevere l’any 1995 i actualment és rector de la parròquia de la Mare de Déu del Coll de Barcelona. També és membre, des del 1990, de la congregació de Missioners dels Sagrats Cors.