St. Manuel surt 06:17 i es pon 21:27 surt 12:19 i es pon 00:26

Notícies

“La Bíblia i l’art. El camí cap a l’altar”, un dels actes centrals de la II Setmana de la Bíblia

30 novembreNotícies Compartir:

 La Sagrada Família de Barcelona va ser l'escenari d'un dels principals actes de la II Setmana de la Bíblia, enguany sota el títol "La Paraula de Déu és viva i eficaç".

El passat dimecres 29 de novembre, va tenir lloc una meditació bíblica sobre la Sagristia i el Claustre de la Sagrada Família, impartida pel Dr. Armand Puig i Tàrrech, rector de l'Ateneu Universitari Sant Pacià. Sota el títol "El camí cap a l'altar", la meditació va anar acompanyada per diferents peces musicals tocades per l'organista Juan de la Rubia.

L'acte va ser presidit pel cardenal-arquebisbe de Barcelona, Joan-Josep Omella, i va ser una oporunitat única pels presents d'aprofundir en el tema proposat en la meditació. 

La Setmana de la Bíblia compta amb el suport de la Conferència Episcopal Tarraconense -els bisbes expressaran la importància de la Paraula de Déu en els escrits dominicals d’aquest proper diumenge- i està promoguda per l'Abadia de Montserrat, l'Associació Bíblica de Catalunya, el Centre de Pastoral Litúrgica, l'Editorial Claret i Ràdio Estel-Catalunya Cristiana.

Durant aquests dies, la majoria de les diòcesis catalanes organitzen, d'una banda, un acte central -amb presència del bisbe- i, d'altra banda, moltes activitats sorgides des de les parròquies i escoles, de manera que es formi una xarxa que capilaritzi la Paraula i faci que s’estengui i es difongui.