Sta. Anastàsia surt 07:10 i es pon 20:32 surt 07:16 i es pon 22:24

Notícies

La Facultat de Filosofia participa a la trobada de degans de les Facultats Eclesiàstiques de Filosofia

27 de novembre de 2019Notícies Compartir:

Amb voluntat d’anar teixint una xarxa de treball en comú entre totes les facultats eclesiàstiques de Filosofia d’Espanya, la Universitat San Dámaso de Madrid ha acollit aquest divendres la segona reunió de la Junta de degans de Filosofia. La Facultat de Filosofia de Catalunya ha estat representada a la trobada pel seu degà, Carles Llinàs.

A la reunió de treball dels representants de les facultats eclesiàstiques de Filosofia s’ha sumat com a convidada Laurence Devillairs, degana de la Facultat de Filosofia de l’Institut Catòlic de Paris. Devillairs ha exposat a la resta de degans el treball de l’Institut i temes d’interès acadèmic.

A la segona reunió anual de la Junta de Degans han assistit el degà de la Facultat de Filosofia de San Dámaso de Madrid, Víctor M. Tirado; la degana de la Facultat de Filosofia de la Universitat Comillas de Madrid, Susanne M. Cadera; la degana de la Facultat de Filosofia de la Universitat Pontificia de Salamanca, Rosa M. Herrera; el degà de la Facultat de Filosofia de la Universitat de Navarra, Sergio Sánchez-Migallón, així com el degà de la Facultat de Filosofia de Catalunya, Carles Llinàs.