St. Manuel surt 06:17 i es pon 21:27 surt 12:19 i es pon 00:26

Notícies

"La Formació Permanent vol expressar la voluntat i el desig de seguiment de l'Evangeli i viure com a missioners en aquest món tan complex"

21 d'octubre de 2019Notícies Compartir:

El curs de Formació Permanent (o curs intensiu de Teologia) ofereix cada any, a tall de curset, una síntesi de qüestions fonamentals de teologia en el món contemporani. Aquest any, s'ha posat l'emfasi en el tractament de l'àmbit de la literatura i la filosofia, per una banda, i en la figura del Beat John Henry Newmann, per l'altra. 

El director del Curs, el Pr. Dani Palau, director de la Càtedra de Teologia Pastoral Josep Pont i Gol, ha explicat que aquesta formació "vol expressar la voluntat i el desig de seguiment de l'Evangeli i viure com a missioners en aquest món tan complex que ens ha tocat viure". A més, explica que aquests cursos ajuden també a arribar a una "síntesi teològica personal" i poder reconèixer la maduresa de cadascú en el seguiment de l'Evangeli. 

El Curs està dividit amb sessions específiques i l'alumnat es pot matricular tant d'una sola sessió, com de diverses, i fins i tot del curs sencer. Les temàtiques específiques de les sessions es poden consultar en aquest enllaç i es pot demanar més informació per la matrícula a la Secretaria de l'Ateneu