St. Manuel surt 06:17 i es pon 21:27 surt 12:19 i es pon 00:26

Notícies

L'Ateneu Universitari Sant Pacià i la Reial Acadèmia Europea de Doctors homenatgen al cardenal Francesc d’Assís Vidal i Barraquer

17 de novembre de 2018Esdeveniments Compartir:

El passat 14 de novembre es va dur a terme un acte d'homenatge al cardenal Francesc d’Assís Vidal i Barraquer, arquebisbe de Tarragona, en ocasió del 150è aniversari del seu naixement. L'acte va estar organitzat per L'Ateneu Universitari Sant Pacià i la Reial Acadèmia Europea de Doctors i va comptar amb la participació de teòlegs, metges i historiadors.


Van intervenir a l’acte el vicepresident de la Reial Acadèmia Europea de Doctors, Dr. Pedro Clarós, el metge cirurgià Dr. Francesc Vidal i Barraquer, l’historiador i catedràtic de la Universitat Autònoma de Barcelona Dr. Josep M. Solé i Sabaté, el vicerector de l’AUSP, Dr. Ramon Corts i Blay, el rector de l’AUSP, Dr. Armand Puig i Tàrrech, el president de la RAED, Dr. Alfredo Rocafort i el vicegran canceller de l’AUSP, Dr. Jaume Pujol, arquebisbe primat de Tarragona.


Entre els assistents també hi havia l’alcaldessa de Cambrils, Sra. Camí Mendoza i membres de la corporació municipal cambrilenca; el comissionat de l’Any Vidal i Barraquer, Sr. Josep Maria Panicello; el rector del Seminari de Barcelona Mn. Felip Juli Rodríguez; i el vicesecretari de la Conferència Episcopal Tarraconense, Mn. Norbert Miracle.

L’organització de l'homenatge també va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils i la Comissió de l’Any Vidal i Barraquer.

 

Vídeo de l'acte