St. Manuel surt 06:17 i es pon 21:27 surt 12:19 i es pon 00:26

Notícies

Les facultats de l’Ateneu obren a tothom assignatures per poder-les seguir des de casa

6 de setembre de 2021Notícies Compartir:

L'Ateneu Universitari Sant Pacià, a través de les facultats, ofereixen assignatures per seguir en directe i en línia. L'oferta és diversa, tant per la temàtica com pels horaris. Així, les persones que ho vulguin podran cursar matèries de teologia, filosofia, art, història, o humanitats, entre altres.

Les facultats de l’Ateneu tenen una llarga tradició amb les aules i cursos oberts, però fins ara aquests cursos havien estat només presencials. Enguany, doncs, els alumnes que ho vulguin podran accedir a les matèries en línia i compartir la classe amb els alumnes que estiguin físicament a l’Ateneu. Aquesta experiència es va posar en marxa durant el curs passat en alguna assignatura a la Facultat Antoni Gaudí amb resultats satisfactoris. Enguany però, s’ha ampliat el ventall de matèries i s’hi han afegit les Facultat de Teologia i Filosofia.

Per últim, cal destacar que moltes d’aquestes matèries són reconegudes pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya com a activitat de formació permanent adreçada al professorat d’ensenyament no universitari.

Consulta tots els temes que pots aprendre, la inscripció continua oberta!