St. Manuel surt 06:17 i es pon 21:27 surt 12:19 i es pon 00:26

Notícies

Sortida del Seminari de Síntesi a Tarragona

4 de juny de 2021Notícies Compartir:

Els alumnes del Seminari de Síntesi del Grau d'Història, Arqueologia i Arts cristianes de la Facultat Antoni Gaudí, han visitat alguns dels  elements patrimonials més importants de Tarragona amb els professors de l'assignatura, Robert Baró i Anna Vilanova.

Han començat les visites a la Catedral de Tarragona, on els han explicat la importància i les característiques de l'edifici, i han estat rebuts pel Degà del capíol catedralici, Mn. Antoni Pérez de Mendiguren. Tot seguit han passat al claustre de la Catedral i a l'Exedra. En aquests dos últims espais, i al Museu Diocesà i al Museu Bíblic, han estat acompanyats per Andreu Muñoz, director dels museus Diocesà i Bíblic de Tarragona.

Durant la tarda del primer dia han visitat també l'Església de Sant Agustí, on la conservadora del Museu Bíblic, Míriam Ramon, ha explicat la Setmana Santa a la ciutat, una de les setmanes santes més conegudes i concorregudes de tot el país. Per acabar el primer dia, s'han desplaçat fins a la Necròpolis Paleocristiana del Francolí.

La segona jornada ha començat amb la conversa amb la delegada del Patrimoni Cultural de l'Arquebisbat de Tarragona, Roser Martín. Seguidament, els universitaris han estat rebuts per l'Arquebisbe de Tarragona, Mn. Joan Planellas, i per últim, han visitat l'Arxiu Històric Arxidiocesà de Tarragona amb el seu director en funcions, Joan Maria Quijada.