St. Francesc de Paula surt 07:31 i es pon 20:18 surt 0:12 i es pon 09:28

Cursos Oberts

 

Les facultats de l'Ateneu Universitari Sant Pacià obren alguns dels cursos a tothom qui hi vulgui assistir. A més, seguint la iniciativa duta a terme el curs passat, també es poden seguir aquestes matèries en directe en línia.

Seguidament, t'adjuntem tota la oferta d'assignatures de teologia, filosofia, art, arqueologia i història!

 

Facultat de Teologia de Catalunya

La Facultat de Teologia de Catalunya proposa un any més el seu pla de formació permanent. En el marc d'un món canviant, ple de novetats constants, i al costat de la petició del papa Francesc d'afavorir una connexió cada cop més substancial entre la realitat i la reflexió, entre la vida i la teologia, el curs de formació permanent (2022-2023) intenta oferir aquells elements que facilitin una reflexió acurada, serena i profunda per als nostres temps, alhora que, que es vol incidir en un creixement positiu de la fe i una cabuda plenament eclesial de l'experiència d'aquesta fe. Els Cursos de Formació Permanent estan reconeguts com a cursos de formació permanent del professorat de secundària.

Enguany també s’oferirà la possibilitat de realitzar el curs sencer de formació permanent, però alhora de matricular-se únicament a algun dels quatre itineraris temàtics proposats: "Art", "Filosofia, Teologia i Art contemporani", "Bíblia i Moral" i "Història, espiritualitat i literatura".

 

Facultat de Filosofia de Catalunya

La Facultat de Filosofia de Catalunya està acabant el programa de cursos oberts per al curs 2022-23. Es publicaran properament.

 

Facultat Antoni Gaudí d'Història, Arqueologia i Arts cristianes

La Facultat Antoni Gaudí ofereix anualment un seguit d'assignatures que s'obren a estudiants de fora de l'Ateneu Universitari Sant Pacià, de tal manera que aquests puguin fer l'assignatura com un curs d'ampliació del seu coneixement.

Són assignatures triades especialment per la seva temàtica interessant, per la seva exclusivitat (n'hi ha que només es duen a terme una vegada), i pel fet de ser assignatures que es poden seguir fàcilment per la majoria d'estudiants. Aquest any, com a novetat, es podran seguir les assignatures d'Aula Oberta també en línia en directe.

Consulta'n tota la informació.